Een one way ticket to party heaven …

Plaatselijke luxe handelaars en horeca ondernemers nodigen hun klanten, relaties en vrienden uit voor een gezamenlijke receptie &  de-luxe party. De som van deze netwerken garandeert een enorme impact op lokaal niveau, je moet er gewoon bij zijn.

Goodlife is een privaat event. Voor Goodlife kan men geen toegangstickets kopen. Het event is uitsluitend toegankelijk met uitnodigingen die door de betrokken handelaars verdeeld worden. Dit verzekert hoge selectiviteit en zorgt voor een publiek dat enigszins met elkaar is verbonden.

Er is een schrijnend gebrek aan kwalitatieve nightlife events voor dertigers en veertigers, Goodlife bedient dit publiek met een fijn avondvullend programma. Bijzonder aangenaam is de vroege start van het event, de deuren openen om 20h30 en reeds om 21h is de zaal aardig gevuld, de receptie is een waar festijn -overheerlijke hapjes en bite-size delicatessen, oesterbar, pata negra ham en de cocktails- aangeboden door de partners.

Nog voor middernacht geven de Goodlife dj’s de aftrap voor het dansfeest. Hun uitgebalanceerde mix combineert het beste van vroeger met het wildste van vandaag, een one way ticket to party heaven. 

Een leuk publiek, het exclusieve gevoel, een heerlijke receptie en een zwoele dansvloer maken van Goodlife een onweerstaanbare nachtje uit, een afspraak die niemand van de in-crowd mag missen, je treft er dan ook steevast de voltallige beau monde aan.